Cautare

2302 de rezultate pentru "lucaciu ribana si vasile" (3.27 secunde)
Asociatia Divano Romano a solicitat si a obtinut ieri de la Biroul Electoral Judetean acreditare pentru cinci observatori care vor urmari procesul electoral din localitatile cu populatie insemnata a etniei. Este vorba de municipiul Botosani, orasele Saveni si Stefanesti si doua comune. ... Vad si noteaza.
Vasile Morega, nepotul liderului PNL Gorj, conduce in prezent filiala locala a PNG Pades, care este localitatea de bastina a fostului inspector guvernamental, prefect si subprefect de Gorj.
Theodor Stolojan (foto), Andrei Plesu, Adriana Saftoiu si Vasile Blaga vor fi consilieri prezidentiali ai presedintelui Traian Basescu. Alaturi de ei, tot consilier prezidential va fi si Claudiu Saftoiu, sotul Adrianei Saftoiu.
Desi liderii Aliantei PNL-PD, PUR si UDMR au decis, la sfarsitul anului, ca numirea prefectilor sa se faca pana la 10 ianuarie, partidele aflate la guvernare au inceput deja sa emita pretentii in unele judete. ... Liberalii bucuresteni se grabesc sa-si prezinte candidatul pentru importanta functie de prefect al Capitalei.
Deputatul PSD Vasile Puscas a apreciat ieri ca intentia Guvernului de a obliga populatia sa-si declare averea reprezinta o tentativa a actualei Puteri de a-si legitima averile acumulate.
De primavara trecuta incoace, mai exact de dupa aparitia in ziarul nostru a articolului "seful Politiei Judiciare a PNA are dosar penal”, in care au fost pomeniti si procurorul general al Romaniei, Ilie Botos, si procurorul general al PNA, Ioan Amarie, procurorul sef al Serviciului teritorial Oradea al PNA (ce are competenta si asupra judetului Satu Mare), Ioan Moldovan a manifestat o curiozitate subita si deosebita fata de ziarul "Gazeta de Nord-Vest”.
Candidatul independent la Primaria Capitalei Sorin Oprescu i-a oferit joi seara, la Pro Tv, candidatului PDL Vasile Blaga, un binoclu, pentru a se putea uita la "autostrada zburatoare". ... Vasile Blaga i-a raspuns lui Oprescu ca nu poate suplini cu smecherii lipsa de program.
Coordonatorul politic al campaniei electorale a PNL, Bogdan Olteanu, s-a referit marti la acuzatiile facut public de Sorin Oprescu, acuzatii potrivit carora Vasile Blaga si Miron Mitrea ar fi "impartit sectoarele Bucurestiului.
Cu aceasta ocazie, chestorul Jipa a raspuns acuzatiilor grave la adresa sa si a politistilor constanteni, aduse pe un post de televiziune national, in data de 2 februarie a.c., la o ora de maxima audienta.
Vasile Puscas (PSD), fostul negociator-sef al Romaniei cu Uniunea Europeana din perioada 2000-2004, a fost numit la conducerea Departamentului pentru Afaceri Europene (DAE), prin decizie a premierului Emil Boc, la propunerea PSD.
Secretarul general al PD-L, Vasile Blaga, a declarat sambata, la Satu Mare, ca democrat-liberalii au uneori impresia ca, la nivel de coalitie, discuta cu doua PSD-uri. ... Dupa ce discutam si gasim solutii, iese Geoana si declara altceva, de parca ar fi in afara guvernarii", a afirmat Vasile Blaga.
Cea de-a doua reuniune a fundatiei create de fostul presedinte Ion Iliescu, sub numele de "Clubul de la Bucuresti", a programat, marti dupa amiaza, o dezbatere cu tema "Romania si Uniunea Europeana.
Liderul PSD Mircea Geoana spune ca actualul guvern nu este "la inaltimea imensei majoritati si a fortei politice pe care o reprezinta insumat PSD si PD-L" si ca exista "intr-un fel, o abandonare a independentei de gandire economica".
El a adaugat ca inainte de a lua hotararea finala se va consulta cu presedintele Traian Basescu si cu premierul Calin Popescu-Tariceanu.
Citeste aici totul despre razboiul pesedisto-pesedist, despre candidatura lui Mitrea si atacul lui Iliescu la "marginasii" Rus-Dancu'. Am corectat o eroare din documentar (Marian Sarbu a fost ministrul Muncii si nu al Agriculturii) si l-am actualizat cu o stire de ultima ora:
Jurnalul National radiografiaza oastea de stransura a generalului Oprea, intr-un articol intitulat "Independentii, dependenti de dosare si de slabiciuni personale", pe care il puteti citi in continuare.
Dupa cum am mai semnalat in numere anterioare ale Cotidianului "Replica de Constanta”, mafia si-a intins tentaculele larg peste urbea noastra, facand ca mirosul banilor sa ajunga pana la nasul fin al celor care ar trebui sa ne asigure linistea.
Recenta greva a politistilor denota faptul ca, in sferele puterii, se ia serios in calcul schimbarea PDL-istului Vasile Blaga de la carma portofoliului Internelor, sustine unul dintre fostii sefi ai Politiei, chestorul Pavel Abraham, pentru Inpolitics.
Cu Vasile Blaga presedinte de partid, PDL ar creste cu 7 procente la 48 de ore dupa alegeri. ... Chiar daca Vasile Blaga nu si-a anuntat oficial candidatura la sefia PDL, Radu Berceanu il considera cel mai potrivit pentru aceasta functie.
Si Hagi, cand era in varful lui de cariera, uneori era scos la jumatatea meciului, pentru ca antrenorul avea un alt gand, nu neaparat pentru ca gresise ceva.
google-analytics.com